Sparkling rabarber float

Altså, for noget tid siden faldt jeg over en opskrift på en Sparkling Aperol spritz float. Jeg lavede den og blev fuldstændig forelsket. Jeg var nærmest i himlen. Det var virkelig en super super god dessert. Som jeg snart skal lave igen. Men fordi jeg er så vild med rabarber, som jeg nu er, har jeg siden tænkt, om man ikke kunne lave en tilsvarende dessert bare med rabarbersorbet i stedet for aperolsorbet. Og jo, det kan man da selvfølgelig…..

Syrlig, sød og boblende skøn sommer dessert til de voksne. Prøv den:-)

Sparkling rabarber float

Opskrift på sparkling rabarber float

  • Lav en omgang rabarbersorbet. Opskriften finder du her.
  • Kom en kugle sorbet (eller 2) i et koldt glas (kom det i fryseren en halv time inden servering).
  • Hæld en smule rabarbersirup over sorbeten. Opskriften på siruppen finder du her.
  • Top op med prosecco eller champagne.

Jeg tænker, man kan lave disse skønne Sparkling floats med stort set hvilken som helst sorbet. Det er vist bare fantasien, der sætter begrænsningen:-)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *