collage my place for cakes

jannieVelkommen til min blog My Place for Cakes!

Jeg hedder Jannie Oddershede og blogger i min fritid her på siden om de forskellige kager og søde sager, jeg laver. Til dagligt er jeg fysioterapeut og arbejder med genoptræning.

Jeg har altid elsket at bage, og har igennem mange år forkælet venner og kollegaer med diverse bagværk. Jeg startede My Place for Cakes i maj 2014 efter en opfordring fra en kollega. Ideen var god, syntes jeg – for på den måde fik jeg nemlig et sted, hvor jeg kunne holde styr på mine opskrifter og dele dem med venner og familie. En kæmpe fordel for et rodehoved som mig, der aldrig kan holde styr på mine små papirslapper. Min mand Rasmus hjalp med at finde på navnet til siden, og var desuden hurtig til at købe et webhotel og et domæne. Så kunne jeg nemlig ikke nå at fortryde.

Og fortrudt har jeg bestemt ikke. Jeg er tværtimod kommet til at elske dette web-univers. Meget mere end jeg havde troet, da jeg startede. Og nu elsker jeg ikke kun det at bage, men også at style og tage billeder af kagerne.

Opskrifterne her på siden er en blanding af mine egne opskrifter, opskrifter der har fuldt mig gennem mange år (i min håndskrevne notesbog) og nye opskrifter, jeg har fundet på nettet og i kogebøger og er blevet inspireret af. Når jeg anvender andres opskrifter direkte, skriver jeg det i indlægget samt linker til dem.

Copyright: Alle billeder er mine egne, med mindre andet er skrevet. Vær venlig ikke at kopiere tekst eller billeder uden kontakte mig først. Bruger du mine opskrifter bedes du referere til min side og linke direkte til opskriften.

Jeg ønsker dig et stort velkommen her på siden og håber du har lyst til at kigge med igen en anden gang. Du kan følge mig på instagram, facebook, pinterest og bloglovin (se menuen til højre).

Skriv endelig en kommentar eller en mail, hvis du har spørgsmål, gode råd eller blot en sød kommentar.

Jannie

8 comments on “Om My Place for Cakes”

 1. Hej Jannie
  Jeg synes du havde en opskrift på chokobanankage. Den var sååå god. Men kan ikke finde den. Kan du ik sende den til mig?

  • Hej Kathe
   Tak for det😊😊. Sikke fin kagen er blevet😊
   Dejligt opskriften kunne inspirere.

   De bedste hilsner
   Jannie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *