Så skete det……Jeg har oprettet en blog! Det er faktisk lidt vildt, hvis jeg selv skal sige det! Jeg har overvejet længe, om jeg skulle kaste mig ud i at blogge om de kager, jeg går og laver. Flere ting har dog holdt mig tilbage. Tiden er naturligvis altid en udfordring med familie, børn og fuldtidsarbejde. Nettet er fyldt med lækre blogs om kager i forvejen, så det er jo ikke fordi, at denne er specielt nyskabende! Og så er jeg altså ikke nogen haj til computer og IT, så måske en lille usikkerhed i forhold til min kunnen på dette område også har haft lidt at sige.

Men jeg har fået en del opfordringer til at lægge mine billeder og opskrifter på nettet, så nu skulle det altså være. Det vil helt sikkert også hjælpe mig….Jeg roder altid rundt og kan aldrig huske, hvor jeg har skrevet mine opskrifter ned. Og før I siger noget om den elektroniske tidsalder, vil jeg bare sige, at I har ret! Det ville helt sikkert være lettere, hvis alt blev skrevet på ipad’en eller pc’en, men for mig fungerer papir og blyant stadig ret godt til de der her-og-nu ting, altså lige bortset fra at papirerne jo så efterfølgende bliver væk….Nu kan opskrifterne da blive samlet på ét sted til glæde for både mig og jer……….

Mit første indlæg bliver om nogle lækre rabarber cupcakes som jeg lavede til min datters fødselsdag for et par uger siden. Bare for ligesom at komme i gang….

Så må vi se, hvad der følger derefter. Jeg har masser af billeder liggende, som jeg godt kunne tænke mig at dele med jer. Hvor ofte jeg poster på bloggen kommer til at afhænge af hvor meget tid jeg lige har. Men i den næste måneder kommer der helt sikkert indlæg om en kage til min nieces barnedåb, min svigermors 70 års fødselsdag og min fætters bryllupskage. Halløjsa! Det var allerede 3 indlæg inden sommerferien – lad os se om der ikke kan snige sig et par indlæg mere ind. Det lader jo til at være ganske sjovt, det her…..

Facebooktwittergoogle_pluspinterest

6 comments on “Min Blog kommer til Verden”

 1. Hej Jannie. Så skal du da også have en kommentar, så vi kan se om det virker- det IT☺️
  Glæder mig til at følge din blog. Den får status som “favourite” her hos mig! Knus

  • Hej Line – det ser ud til det virker:-) Jubiii – det er faktisk lidt en lettelse:-)

 2. Hej Jannie. Nikoline og jeg er ovenud begejstret for dit initiativ. Altså hvis du ikke er go` til IT, så ved jeg da snart ikke hvad……men alt er selvfølgelig relativt.
  Kan du ikke lave en facebookside også????? Så man af den vej får oplysninger om nyt???

  • Åh Mette, jeg har virkelig fået min sag for med IT i dette projekt. Det er altså noget HELT andet end at have styr på hvordan en Ipad virker

 3. For pokker Jannie, hvor ser det bare alt sammen lækkert ud. Mon ikke du skulle melde dig til “den store bagedyst”? Bliver totalt lækkersulten af at se mig om her på din blog. Glæder mig til at følge den!
  Knus

  • Tak Lene:-) “Den store bagedyst” bliver det nu ikke til for mit vedkommende – At vise mine kager frem her på bloggen er fint for mig;-). Glæder mig til at se, hvad du finder på af tema til din fremtidige blog;-)
   Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *